NL - FR - EN

Onze identiteit

Organisaties begeleiden bij het creëren van fijne werkplekken, waar vertrouwen leeft en medewerkers zich gewaardeerd voelen. Dat is wat ons drijft.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigde reeds lang het verband tussen welzijn op de werkvloer en organisationele resultaten: werknemers zijn er productiever, presteren beter en blijven langer.

In onze hedendaagse kenniseconomie is investeren in psychosociaal welzijn niet langer een optie, wel een noodzaak voor elke organisatie die de economische en maatschappelijke uitdagingen van de 21e eeuw wil aangaan.

Veerkrachtige werknemers en efficiënte organisaties…daar doen we het voor.

 

Dit doen we voor jouw organisatie

StatusFlow is expert in psychosociaal welzijn op de werkvloer en levert advies, training, bemiddeling, facilitatie en coaching.

Wanneer een organisatie ons contacteert met een vraag of probleem, analyseren we in interactie met de organisatie de achterliggende doelstelling: wat is er nodig?

We zoomen uit naar het bredere systeem van de organisatie. Vanuit onze ruime expertise adviseren we welke sleutelfiguren en welke niveaus van de organisatie best betrokken worden voor een geslaagde interventie: wie is er nodig?

Voor elke vraag onderzoeken we waar de ontwikkelingskansen liggen voor het individu, het team, de leidinggevende en de organisatie: wat kunnen we leren?

 

Bekijk ons aanbod

Waarom klanten ons kiezen


We combineren expertise, ervaring, wetenschap en innovatie met persoonlijke service.

Maatwerk is onze standaard.

Duurzame relaties met opdrachtgevers en partners is ons streven.

Wetenschappelijk onderzoek is onze leidraad.

Evidence based/geteste modellen en methodes zijn onze instrumenten.

Contacteer ons
Enkele tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Wil je graag weten hoe jij in je organisatie meer psychologische veiligheid kan creëren en het welzijn in het algemeen kan bevorderen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.