NL - FR - EN

Wie zijn wij?

Catherine De Bruyne
co-founder

Als dochter van een interieur-aannemer groeide ik op in een ondernemende familie en was van jongs af aan geboeid door wat mensen motiveert en inspireerten hoe je hier als ondernemer – leidinggevende richting kan aan geven.

Opgeleid als bio-ingenieur vanuit een verlangen om de wereld beter te begrijpen en met een MBA op zak, begon ik aan een persoonlijk ontwikkelingstraject via opleidingen rond groepsdynamica, leiderschap, Gestallt-therapie, psychodrama en systemisch opstellingswerk. Tijdens een opleiding tot erkend bemiddelaar (in familiezaken en sociale zaken) merkte ik dat mijn passie en kwaliteiten vooral liggen in het werken met groepen en het faciliteren van lastige gesprekken.

Via StatusFlow begeleid ik dan ook met geestdrift organisaties bij het versterken van de menselijke relaties en het verhogen van de psychologische veiligheid zodat gezegd kan worden wat gezegd moet worden. Ik bemiddel bij conflicten tussen medewerkers, tussen medewerkers en leidinggevenden en in (management)teams. Ik faciliteer diverse veranderings- en groepsprocessen en zet afhankelijk van de context methodieken in uit Thema Gecentreerde Interactie,Deep Democracy, large group interventions, geweldloze communicatie (NVC), Theory U en oplossingsgericht werken.

Met 20 jaar ervaring als trainer in diverse organisaties gaande van productiebedrijven, multilaterale organisaties tot social profit organisaties en als gastdocente bij Odisee (KULeuven) zet ik mij enthousiast in om mensen conflictvaardiger te maken, hen bemiddelingsvaardigheden bij te brengen en hen te laten ervaren dat conflicten kansen tot ontwikkeling zijn.

Als vrijwillig burenbemiddelaar voor de stad Gent probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een maatschappij waarin mensen samenleven mét de verschillen.

Out beyond ideas
of wrongdoing
and rightdoing
there is a field
I’ll meet you there.

Rumi

Op de hoogte blijven?

Wil je graag weten hoe jij in je organisatie meer psychologische veiligheid kan creëren en het welzijn in het algemeen kan bevorderen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.